World News

Apple och Bredbandsbolaget ger sina kunder en ny iPhone X-telefon

10.325 Views
Published: 7 minutes ago

Publicerad: Torsdag, 16 Februari 2017,


Om du bor i Sverige och vill ha den nya iPhone X, så kommer detta vara den mest spännande artikeln du någonsin läst.

Som del av en specialkampanj, arbetar Bredbandsbolaget med Apple, och ger iPhone X till sina kunder i en kampanj med 100 % rea.

Varför erbjuder de denna galna kampanj? Marknadsföringschefen förklarar, "Förra året sjönk Bredbandsbolaget:s marknadsandelar i Sverige med 12 % och vi vill återfå användare genom att erbjuda iPhones och konvertera dem till lojala Bredbandsbolaget-kunder som sprider ryktet till sina vänner. "

För bra för att vara sant? Det var vad Lucas Andersen, 31, trodde. Han beslutade sig för att testa och efter några få dagar fick han sin iPhone X, efter att bara ha betalat 10 SEK för frakten.

dan tran 660.jpg

Lucas förklarar: "Jag gjorde lite efterforskning och såg att detta är ett legitimt marknadsföringsföretag. Jag beslutade mig för att riskera 10 SEK för leveransen. Det är trots allt mindre än priset för en kopp kaffe. 3 dagar senare kollade jag min post och blev glad över att se en ny skinande box med en Apple-logga på den".

Tydligen är denna marknadsföringstaktik praxis bland större företag med stora marknadsföringsbudgetar. Som ett exempel lanserade Burger King en liknande kampanj 2013, där de erbjöd 20 000 gratis Whoppers på Facebook.

Hur du gör anspråk på din iPhone X:

1. Besök bara den officiella kampanjsidan för Bredbandsbolaget

2. Fyll i din e-postadress för feedback och betala 10 SEK för frakt

Under denna specialkampanj kommer du även få ett GRATIS telefonfodral (om fortfarande tillgängligt). Din produkt kommer att skickas omedelbart (de står till och med för fraktkostnaderna) och du får den inom 3-5 dagar.

Klicka här för att kontrollera om iPhone X fortfarande finns tillgängligt

Så du kommer kunna få en iPhone X men bara betala för leveransen, men är nya iPhone X verkligen den bäst smartphone på marknaden?

Vår granskningsavdelning jämförde iPhone X mot många andra telefoner och det var det vi kom fram till: jämfört med tidigare versioner av iPhone och Android-modeller rankas iPhone X som nr. 1 i samtalskvalitet, batteritidens varaktighet, skärmupplösning, hastighet och meddelandeleverans.

Det är den bästa och pålitligaste telefonen som i nuläget finns på marknaden. Kombinerat med det faktum att du kan få en helt gratis, är valet rätt enkelt.

Uppdatering: (): För att kontrollera om Telia är pålitliga så betalade vårt redaktionsteam faktiskt frakten för en iPhone X under helgen, och vi fick den precis!

Klicka här för att kontrollera om iPhones X fortfarande finns tillgängligt
  • Virpi Hirvonen

   Fantastiskt ! Jag ska försöka, tack så mycket!

  • Kairi Potter

   Tack ska ni ha! En helt ny leksak från Apple. Kommer väl till hans med min iPhone

  • Aliana Ortega

   Trodde först att detta var ett skämt, men min iPhone kom faktiskt med PostNord i morse #legitimt och inget stoppar mig från att bjuda in fler vänner för att delta igen lol

   • Céline Laurens

    @Aliana Fick precis ett samtal från budfirman för att hämta ut mitt pris. Jag är så glad att jag deltog.

  • Anneliese Schichau

   Jag och min bror vann den nya iPhone X. Efter jag kvalificerade mig vann han dagarna efter. Tack!

 • Amadou Charpentier

  Tack ska ni ha, Tack ska ni ha, Tack ska ni ha !!!!!!!! Jag älskar min iPhone